RASKID UGOVORA – POVRAT ILI ZAMENA ROBE

Ukoliko niste zadovoljni sa proizvodom koji ste poručili možete zahtevati povrat novčanih sredstava, u roku od 14 dana od datuma prijema.

Povrat proizvoda  obavlja se isključivo putem kurirske službe, na sledeći način:

1. Mailom nas obavestite na info@luene.rs svakog radnog dana od 09 do 17h

2. Popunite Obrazac za raskid koji ste dobili uz poručeni proizvod

3. Upakujete naočare sa svim originalnim delovima  (etiketa,futrola I kutija) sa propratnom dokumentacijom,  računom i osigurate paket od lomljenja

4. Pošaljete ih kurirskom službom na adresu Luene 2023 doo,Bukovački put 11, 21131 Petrovaradin, sa isporukom najkasnije do 16 časova, o trošku pošiljaoca.

5. Nakon što nam stigne paket i utvrdimo da ne postoje tragovi korišćenja i da proizvod nije oštećen, obradićemoo vaš zahtev za povrat novčanih sredstava.

Na osnovu člana 27. Zakona o zaštiti potrošača kupac  ima pravo da raskine Ugovor o kupoprodaji zaključen na daljinu, odnosno izvan poslovnih prostorija u roku od 14 dana od datuma prijema robe. Pravo na odustanak kupac ostvaruje popunjavanjem  Obrasca za raskid Ugovora, koji je poslat zajedno sa robom, i slanjem popunjenog obrasca trgovcu u roku od 14 dana od datuma prijema robe.

U slučaju raskida Ugovora Kupac je u obavezi da istu robu vrati u adekvatnom pakovanju, bez oštećenja i znakova da je roba u bilo kom smislu korišćena. U suprotnom Prodavac nije u obavezi da Kupcu vrati primljeni iznos kupoprodajne cene. Troškovi vraćanja robe padaju na teret Kupca.

U slučaju raskida Ugovora od strane Kupca u navedenom roku, Prodavac je dužan da Kupcu vrati primljeni iznos kupoprodajne cene u roku od 14 dana od dana prijema jednostrane izjave Kupca o raskidu Ugovora, pod uslovom da je Kupac u navedenom roku vratio robu Prodavcu u adekvatnom pakovanju, bez oštećenja i znakova da je roba korišćena.

Posebna etiketa na kojoj je naznačeno ne skidati u slučaju povrata predstavlja dokaz kojim se potvrđuje da roba nije korištena, te je neophodno proizvod vratiti sa istom.

10% Off !!

On all every first order

Join our newsletter

Subscribe to recieve latest update & offer!