NAČIN KUPOVINE PROIZVODA I ISPORUKE

U Internet prodavnici Luene.rs je moguće kupiti proizvode predstavljene u Internet prodavnici Luene.rs

U Internet prodavnici Luene.rs mogu kupovati korisnici iz celog sveta.

Za naručivanje robe, osobe moraju biti starije od 18 godina.

Porudžbenica u Internet prodavnici je predana kada korisnik dobije automatsko elektronsko obaveštenje.

Elektronsko obaveštenje nije potvrda da je proizvod na zalihama i da je počela otprema proizvoda.

U slučaju da naručenog artikla nema na zalihama ili da porudžbenicu nije moguće provesti radi drugih razloga, korisnik će biti obavešten putem elektronske pošte i/ili telefonskim pozivom.

Luene  2023 d.o.o. će potvrđene porudžbenice smatrati neopozivima. Kupac ima pravo na raskid ugovora u skladu sa članom 35 član Zakona o zaštiti potrošača. Pravo se ostvaruje u roku i na način predviđen zakonom.

Luene d.o.o. može porudžbenicu odbaciti odnosno ne isporučiti robu ukoliko ustanovi da je došlo do zloupotrebe Internet stranice Luene.rs ili utvrdi da su podaci na porudžbenici nepotpuni odnosno netačni.

Prilikom naručivanja robe kupac potvrđuje da je bio upoznat sa opštim uslovima i da je posebno bio upozoren na opšte uslove. Ugovor o kupovini je sačuvan u Luene 2023 d.o.o., a kupac do ugovora može doći u svakom trenutku preko svog računa u Internet prodavnici.

CENE

Sve cene su u dinarima sa uračunatim PDV-om. Pri kupovini važe cene istaknute u trenutku naručivanja.

U slučaju da nakon izvršenog poručivanja bude utvrđeno da je greškom na sajtu u odnosu na poručeni model označena pogrešna cena – prodavac će nastojati da kupca u što kraćem roku obavesti o uočenoj grešci i tačnom iznosu cene koja je za poručeni model važila u trenutku poručivanja. U tom slučaju kupac ima pravo da poručeni model plati prema ispravnoj maloprodajnoj ceni ili da odustane od porudžbenice.

ROK ISPORUKE

Nakon potvrde, Vaša porudžbina ulazi u status obrade u kojoj se utvrđuje da li je traženi artikal dostupan. Period obrade porudžbine je 3 radna dana. Za sve porudžbine kreirane petkom i vikendom, isporuku možete očekivati u roku od 5 radnih dana.

PREUZIMANJE POŠILJKE

Kuriri Post express kurirske službe (eksterne firme koja vrši dostavu robe), pošiljke donose na adresu za isporuku radnim danima u periodu od 8-19h. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku.  Ukoliko niste u mogućnosti da pošiljku preuzmete, istu možete preusmeriti na paketomat u vašoj blizini. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite putem maila info@luene.rs. Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja slobodno preuzmite pošiljku i potpišite kuriru adresnicu. Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je da ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, da Vas pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja porudžbenice i ugovori novi termin isporuke. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka nam se vraća.

CENA ISPORUKE

Troškove isporuke snosi Luene.rs na teritoriji Srbije.

Ukoliko porudzbinu vrsite iz inostranstva, cenu isporuke snosi KUPAC u skladu sa cenovnikom kurirske službe I zakonskim odredbama države u koju se proizvod šalje.

NAPOMENA: Potvrdom porudžbine, klikom na dugme POTVRDI PORUDŽBINU, saglasni ste sa uslovima isporuke.

Član 13 stav 3. Zakona o zaštiti potrošača: Ako trgovac nije dobio izričitu saglasnost potrošača za dodatne troškove, već ga je obavestio pomoću podrazumevane opcije koja zahteva da je potrošač odbije kako bi izbegao njihovo plaćanje, potrošač nije dužan da plati naknadu trgovcu za dodatne troškove. Ukoliko je već platio trgovcu dodatne troškove, potrošač ima pravo na povraćaj novca.

10% Off !!

On all every first order

Join our newsletter

Subscribe to recieve latest update & offer!